Σειρά LAVELA κατάλληλη για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με την μορφή χρησιδανείου

HAIR AND BODY LOTION LAVELAΗ  νέα σειρά συσκευών Lavela είναι κατάλληλη ξενοδοχεία και κοινοχρήστους χώρους.

Σειρά Lavela hair and body lotion

Η συσκευή Lavela hair and body lotion  προσφέρει την ιδανική δόση (ένα πάτημα ισοδυναμεί με 1ml) και το ανταλλακτικό της καταναλώνεται μέχρι την τελευταία του σταγόνα, ελαχιστοποιώντας το κόστος χρήσης. Χάρη στο ανταλλακτικό το οποίο περιέχει σαμπουάν-αφρόλουτρο 2 σε 1, γίνεται αντικατάσταση κάθε μήνα και όχι κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, η συσκευή Lavela διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να κλαπεί εύκολα, ενώ το ανταλλακτικό με ενσωματωμένη βαλβίδα βοηθά στην καλύτερη υγιεινή και στην αποφυγή δημιουργίας διαφόρων μικροβίων. Ένα ανταλλακτικό Lavela 1000ml ισούται με 50 μικρά μπουκαλάκια των 0,20ml.
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο
Αναλώσιμα: Ανταλλακτικό hair&body lotion 1000 ml

Σειρά Lavela αφρός χεριών

LAVELA FOAM (1)Η συσκευή Lavela αντισηπτικού αφρού κρεμοσάπουνου προσφέρει την ιδανική δόση για τον χρήστη και το ανταλλακτικό μπουκάλι της καταναλώνεται μέχρι την τελευταία του σταγόνα ελαχιστοποιώντας το κόστος χρήσης. Το κάθε ανταλλακτικό διαθέτη δική του βαλβίδα, εξαλείφοντας με αυτό τον τρόπο τα φαινόμενα των συσκευών που με την συνεχή χρήση τους στάζουν. Επιπλέον, η συσκευή Lavela διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να κλαπεί εύκολα, ενώ το ανταλλακτικό με ενσωματωμένη βαλβίδα βοηθά στην καλύτερη υγιεινή και στην αποφυγή δημιουργίας διαφόρων μικροβίων. Ένα ανταλλακτικό αφρού Lavela 1000ml αποδίδει 2500 χρήσεις
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο
Αναλώσιμα: Lavela αφρός χεριών

Spray WC Lavela

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣΔώστε στο WC σας επιπλέον καθαριότητα βάζοντας την συσκευή απολυμαντικού Spray Lavela. Τοποθετείτε στο ύψος του WC. Κάθε ανταλλακτικό περιέχει 1000ml ειδικού απολυμαντικού, το οποίο αποδίδει 2000 ψεκασμούς. Το κάθε ανταλλακτικό διαθέτη δική του βαλβίδα, εξαλείφοντας με αυτό τον τρόπο τα φαινόμενα των συσκευών που με την συνεχή χρήση τους στάζουν. Επιπλέον, η συσκευή Lavela διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας ώστε να μην μπορεί να κλαπεί εύκολα, ενώ το ανταλλακτικό με ενσωματωμένη βαλβίδα βοηθά στην καλύτερη υγιεινή και στην αποφυγή δημιουργίας διαφόρων μικροβίων.
Χρώματα: Λευκό
Αναλώσιμα: Spray WC Lavela

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες:

Fields marked with an * are required

Αφήστε μια απάντηση