Η SKIKO είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιοτεχνία επεξεργασίας χαρτιού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τον Κωνσταντίνο Σκυριανό.

Η εστίαση στην ποιότητα σε συνδυασμό με το μικρότερο δυνατό κόστος γρήγορα μας οδήγησε στη μεταφορά της επιχείρησης στην Αττική.

Σήμερα η Skiko παρά τις ιδιαίτερες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών, χάρη στη χρηστή διοίκηση και στην τεχνολογική εξέλιξη, συνεχίζει να αναπτύσσεται και διαθέτει ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις 3.000 τετραγωνικών μέτρων στον Ασπρόπυργο Αττικής, απασχολώντας περί τους 20 εργαζομένους.

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μηχανές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, που διαρκώς αναβαθμίζουμε ώστε με επιτυχία να διαχειριζόμαστε την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που σήμερα, σε μεγάλο βαθμό, προέρχεται από το εξωτερικό.

Όσο αφορά την εσωτερική αγορά, χάρη στον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών που διαθέτουμε, εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας εντός Αττικής, ενώ την ίδια αμεσότητα απολαμβάνουν και οι πελάτες μας σε ολόκληρη τη χώρα χάρη στις ανταγωνιστικές συμφωνίες που έχουμε συνάψει και διατηρούμε εδώ και δεκαετίες με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες.

Η SKIKO παράγει και είναι σε θέση να σας προμηθεύσει άμεσα σε συνεργασία χονδρικής:

  • Χαρτιά υγείας – κουζίνας
  • Χαρτοπετσέτες όλων των τύπων και διαστάσεων
  • Χειροπετσέτες όλων των τύπων Mfold ,Cfold και Zfold
  • Επαγγελματικές συσκευασίες
  • Εκτυπώσεις σε όλων των τύπων χαρτοπετσέτας

Η εταιρεία μας ακόμη είναι η μοναδική στην Ελλάδα που παράγει και εξάγει χαρτοπετσέτες τύπου Espresso (17×17).

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος προϊόντων metzner

Από τα μέσα του 2014 η SKIKO υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των επαγγελματικών συσκευών υγιεινής της Γερμανικής εταιρείας Metzger για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Σκόπια.

Έτσι πλέον, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη οικονομία, όπως:

  • Συσκευές Χειροπετσέτας Autocut ή με φωτοκύτταρο
  • Συσκευές Χαρτιού Υγείας
  • Συσκευές κρεμοσάπουνου

Νέα Προϊόντα

Η SKIKO έχει προσθέσει στον κατάλογο της, καρότσια καμαριέρας, επαγγελματικές σφουγγαρίστρες και μια σειρά προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες από ένα μικρό cafe μέχρι μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα!